Välkommen till havet!

Varmt välkommen till ett skönare liv hos oss här på Marstrands Havshotell. Av vilken anledning du än är här är vi glada att ha dig som gäst och skall göra vårt yttersta och lite till för att leva upp till dina förväntningar.

På dessa sidor hittar du praktisk information, men är det något du saknar finns vi här för att besvara dina frågor.

Lås upp dörren till nya upplevelser

In-checkning från kl. 15 | Ut-checkning senast kl. 11 (kl. 9 för våra konferensgäster)

Parkering kostar 85 kr/dygn. Fråga efter parkeringstillstånd i vår reception.

WIFI: Marstrandshavshotell

Vi är ett kontant- och rökfritt hotell.

Äta bör man

Frukost, lunch och middag à la Marstrands Havshotell serveras i vår restaurang Ottos Vardagsrum & Kök med magnifik utsikt över hamnen och Marstrandsön.

Frukost: Vardagar: 7.00-9.30 | Helger: 7.00-10.00
Lunch: Vardagar: 11.30-14.00 | Lördagar: 12.00-15.00 | Söndagsbrunch: 12.00-14.30
Middag: Mån-lör: 17.30-22.00 | Söndag: 17.30-20.30

Kolla in vår restaurang

Spa & träning

Har du en vistelse hos oss där det ingår entré till vårt spa? För allas trevnad besöker du spa på vald/tilldelad tid. Just din tid hittar du i din bekräftelse.

I vårt spa finns bubblande pooler, större pool. bastur, utomhustunnor, bastuflotte med möjlighet till dopp i havet. Det finns också möjlighet att köpa lättare förtäring och dryck.

Spa öppet: 6.00-20.30 och bemannat från kl. 9.00.
Gym öppet: 5.00-23.00

Kolla in vårt spa

Stanna längre

Bor du hos oss mer än 1 natt skänkar vi 10 kr/rum/natt till WWF Rädda Haven istället för att stannastäda ditt rum. Önskar du få ditt rum städat vänligen meddela receptionen innan kl. 12. Ditt rum städas då någon gång efter kl. 15.

Hundar välkomna

Fyrbenta vänner är välkomna i utvalda hotellrum (standardrum), vår lobby och på vår veranda. Av hänsyn till övriga gäster ber vi att detta respekteras.

Gör något annat också

Det finns en uppsjö av saker att se och uppleva här i Marstrand. På skärmarna i lobbyn klickar du dig lätt fram till mycket av vad som finns att göra. Allt från lekplatser till öppettider för Carlstens Fästning. Vilken för övrigt har en mycket fängslande historia……

Övriga måsten inkluderar krabbfiske, utforska affärerna, en glass på bryggan, en picknick på klipporna och inte att förglömma ett dopp i havet!

Mer idéer