ILLUSIONISTERNAS MÄSTARE TILL MARSTRANDS HAVSHOTELL 6 JUNI

Välkommen till en förtrollande kväll med en Dinner and Magic show experience.

En av världens mest kända illusionister, Joe Labero, kommer till Marstrands Havshotell. Med Labero’s Magic World kliver du in i illusioner och häpnadsväckande trick som verkligen får dig att undra om det inte är på ”riktigt?”

På Vinden dukar vi upp en lyxig buffé med temat Hav & Land. Det är här kvällen börjar. Den vidunderliga panoramavyn över hamnen och Marstrandsön är nästan lika förtrollande som showen som väntar med Joe Labero.

Show, middag & logi Show & middag Show

JOE LABERO'S MAGIC SHOW

Det finns två upplägg på kvällen, med eller utan övernattning i en av våra sköna sängar.  I båda fallen börjar kvällen med vår läckra buffé med temat Hav & Land i vår eventvåning Vinden. Här öppnas dörrarna klockan 17.30 för att sätta sig till bords kl. 18.00. Gott om tid att unna sig en fördrink. Champagne anyone?

Vid 19.30 öppnas dörrarna till Blå Salen. Det är här magin sker. Runt 20 intar Joe Labero scenen och vi är alla välkomna in i hans förtrollande värld. Showen förväntas pågå fram till någon gång mellan 21.30 och 22.00. Därefter kan det mer än väl kännas helt rätt med något gott från baren innan vi antingen säger på återseende för er som inte bokat övernattning eller god natt och vi ses till frukost för våra övernattande gäster. Dessa gäster avnjuter även vårt härliga spa på avresedagen innan det är dags att ta farväl.

Det finns ett tredje alternativ och det är att köpa endast biljett till showen. Av dess har vi ett ytterst begränsat antal. Dessa gäster välkomnar vi till vår bar i Ottos Vardagsrum & Kök för något gott att dricka innan showen börjar. Dörrarna till showen öppnar kl. 19.45.

Show, middag & logi Show & middag Show

Joe Labero

Känd för sina extravaganta shower runt om i världen, bland annat Las Vegas. Joe är en av världens mest kända illusionister.

 

Välkommen in i hans värld.

Den magnifika lokalen

 

Joe Labero

Känd för sina extravaganta shower runt om i världen, bland annat Las Vegas. Joe är en av världens mest kända illusionister.

 

Välkommen in i hans värld.

Den magnifika lokalen

Högst upp i vårt hotell finns en helt magnifik festvåning. Vi har valt att kalla den Vinden. Här är det panoramautsikt över Marstrandsön, hamnen och norra hamninloppet. Solnedgången är helt bländande.
Det är här kvällen kommer börjar för våra allra flesta gäster. Här kommer vi duka upp med en läcker buffé med inspiration från både hav & land.