Evenemang

Det är med glädje och spänning vi öppnar dörrarna till vårt pulserande evenemangsuniversum här på Marstrand. Här hos oss är varje dag en fest, och vi vill bjuda in dig att vara med och skapa minnesvärda stunder.

Bläddra igenom vår lista över kommande evenemang nedan och känn dig som hemma.
Oavsett om du är sugen på kulturella äventyr, familjeroligheter, färdas ute på havet eller bara vill ta det lugnt och njuta av stunden – så har vi har något för alla.

Joe Labero Dinner & Magic Show Experience

6 juni

ILLUSIONISTERNAS MÄSTARE TILL MARSTRANDS HAVSHOTELL
Välkommen till en förtrollande kväll med en Dinner and Magic show experience.

En av världens mest kända illusionister, Joe Labero, kommer till Marstrands Havshotell. Med Labero’s Magic World kliver du in i illusioner och häpnadsväckande trick som verkligen får dig att undra om det inte är på ”riktigt?”

På Vinden dukar vi upp en lyxig buffé med temat Hav & Land. Det är här kvällen börjar. Den vidunderliga panoramavyn över hamnen och Marstrandsön är nästan lika förtrollande som showen som väntar med Joe Labero.

Läs mer & Boka

SommarMarstrand

1 juni – 11 augusti

Välkommen till Ottos Sommarlounge på Marstrands Havshotell, en plats att umgårs och känna sig välkommen. Här är tiki-cocktailsen lite fräschare, musiken lite vibigare och och solnedgången lite mer spektakulär. Ottos Sommarlounge är den perfekta platsen för en fördrink, efterdrink, stanna-kvar-drink eller bara njuta och titta på folk. Kom förbi och upplev en avslappnad eftermiddag eller en kväll med goda drinkar och härlig musik. Här är det lätt att trivas!

Läs mer om sommar i Marstrand

Hummerhelg

4-6 oktober

En helg full av lyx och äventyr på Marstrands Havshotell!

Njut av avkopplande spa, läcker mat, hummerfiske och föreläsning samt hummermiddag. Självklart även en skön säng och gomvattnande lyxig frukostbuffé väntar.

Boka

Gatsbyfest

19 oktober

Stig in i en värld av glans och glamour på vår Gatsbyfest! Välkommen till en kväll fylld av jazzens magi och den ikoniska atmosfären från 1920-talets dekadens!

Kvällen börjar med fördrink på Vinden, där ett berg av champagne väntar på att skålas i. Låt dig svepas iväg av musiken när Smoke Rings Sisters spelar för att skapa den perfekta stämningen. När klockan slår 18:30 är det dags att sätta sig till bords för en tidsenlig tre-rätters middag som ackompanjeras av ett exklusivt dryckespaket som kompletterar upplevelsen med två glas.

Efter middagen tar Smoke Rings Sisters över scenen med sin enastående show. Vem ska du ta med dig för att svinga loss? Kvällen fortsätter med fest och bar fram till 01:00, där du kan dansa natten lång och njuta av goda drinkar i sällskap av vänner och bekanta.

Läs mer & boka

Stand-upkväll med Anders "Ankan" Johansson & fler

9 November kl. 19.30

En kväll i skrattets tecken tillsammans med Änna Go Stand-up välkomnar vi Anders “Ankan” Johansson, Elin Almén, Kadir Meral och Martin Johansson.

Handplockade komiker levererar skarpa observationer, galen improvisation och drastiska berättelser för en oförglömlig kväll.

Anders “Ankan” Johansson med sin karakteristiska östgöta-dialekt är en folklig multihumorprofil av rang. Elin Almén har blivit nominerad till Årets kvinnliga komiker på Svenska Standupgalan 2020 och 2022 samt Årets nykomling 2017.
Kadir Meral är Kungälvs-profilen som skojar om aktuella samhällsfrågor, om kulturskillnader men också om små vardagliga ämnen. Martin Johansson uppträder regelbundet med Sveriges humorelit runt om i landet, bl.a. på anrika Norra Brunn.

Boka

JUM-yoga

10 november kl. 9-16

Vi kommer få en heldag med allt från mjuka flöden, till lekfull paryoga. Vi landar i lugn yinyoga, meditation och andningsövningar. Vi möts på yogamattan och upptäcker tillsammans. Lunch ingår.

Boka här

I juletid

1 december kl. 15.00, dörrar öppnar kl. 14.00

”I Juletid”, Sveriges mest omfattande Julturné som spridit julstämning, gemenskap och musikalisk glädje i över 20 år är tillbaka. Att få leverera en konsertupplevelse där musiken, känslan och julen står i fokus till vår trogna och fantastiska publik gör oss både glada och otroligt stolta.

I år ser vi fram emot att få möta publiken än en gång och denna gång tillsammans med en av Sveriges mest älskade artister, John Lundvik, som levererar sann julkänsla med sin härliga röst och energi som gått rakt in i hjärtat på svenska folket.

Vi är så glada att välkomna John till ”I Juletid” och ser fram emot att leverera en minnesvärd kväll i såväl kyrkor som teatrar och konserthus.

Varmt Välkomna, hoppas vi ses! Marcos Ubeda & Magnus Johansson

Boka här

Söndagsbrunch

Söndagar 12.00 – 14.30 t.o.m 9 juni, från 18 augusti

Vi är stolta över vår närhet till havet, och det avspeglar sig också i vår söndagsbrunch där vi låter oss influeras av smaker från havet från när och fjärran. Med både sill, lax och goda röror. Nygräddad pizza, glaserade buffalo wings och helstekt fläskfilé med pepparsås gör att det finns något för alla.

En ostbricka med nybakat bröd från vårt bageri och dessertbordet med läckerheter, också från vårt bageri, blir ett perfekt avslut på brunchen. 345/person

Boka här

Julbord vid havet

Från 22 november

Mer information inom kort!

Havshotellets Filmklubb

6 oktober | 10 november kl. 16.00

Som medlem i vår filmklubb får du gratis entré till våra filmkvällar som vi kommer ha i Blå Salen ungefär en gång per månad under årets mörkare och murrigare tid.
Första tillfället är 24 mars 2024 kl. 16.00 följt av 21 april. Därefter återkommer vi i höst den 6 oktober och 10 november.

Vi kommer ungefär 2 veckor innan varje tillfälle mejla filmklubbens medlemar med vilken film som visas. För att blir medlem klicka på knappen nedan och därefter “Drop In”.

Bli medlem