Njut av kalla dopp & varma hällar

I vårt spa råder en härlig känsla av skönt häng och avkoppling. Mitt på den bohuslänska västkusten har vi plockat in en del av naturen, dess mjuka granit, drivved och salta hav. Välkommen att hitta din favoritplats!

 

Från 1 februari blir vår gästresa ännu grönare. Vårt hotell har årligen tvättat och hanterat en ofantlig mängd tofflor av plast. Vi vet att med varje tvätt släpps en liten del mikroplast ut i miljön och vi tar nu ytterligare ett steg och blir ännu grönare. Vi kommer helt upphöra med att tofflor ingår vid besök i vårt spa och istället uppmana våra gäster att ta med egna tofflor. Det går bra med vilken toffel som helst bara den är ren och tål den fuktiga miljön i vårt spa. För de som inte har möjlighet att ta med egna tofflor erbjuder vi möjligheten att köpa en miljömärkt engångstoffla på plats.

Till Träning; Läs mer, boka träningspass & köp medlemskap

Bastu

I vår nordiska bastu kopplar du av och låter värmen skölja över din kropp innan det är dags att väcka livsandarna till liv.

Meditationspool

Här går du sakta i ljummet vatten och låter fötterna rullar över små stenar av varierad storlek. Effekten blir som zoonterapi.

Utomhustunnor

Från tunnorna blickar du ut över hamnen och Marstrandsön året runt. När andan faller på går du några få steg och tar dig ett dopp i havet.

Bastuflotte

Från bastuflotten blickar du ut över vattnet och låter värmen fylla din kropp. 5 steg bort ligger havet som väcker dig till liv igen. Underbart!

Varma Hällar

Hällarna är vår hyllning till solvarma klippor. Låt värmen sprida sig in din kropp, gärna i kombination med en läcker smoothie.

Pool

Här råder behaglig värme för både motionssim och skönt häng.

Öppettider: Spa & gym

 

SPA
Alla dagar: 06.00-20.30
Spa-receptionen är bemannad från kl. 09.00 då även bastuflotte och utomhustunnor öppnas upp.

GYM & GRUPPTRÄNING
Alla dagar kl. 05.00-23.00
Schema för träningspass

Öppettider och utbud kan komma att variera. T: 0303 240 200 | E: spaochsport@marstrands.se